Aşağı Kaydır

Bizden Haberler

Tır Brandaları Logo Yazımı

Açık hava reklam sektörünün en çok tercih edilen çalışmalarından biri brandadır. Trafiğin kilitlendiği yollarda tır brandasının üzerinde logo yazımı markayı akılda kalıcı ve bilinir hale getirir.

Devamını Oku
Kapalı Kasa Frigoda Logo Yazımı

Frigo kasa belirli sıcaklık aralığında taşınması gereken gıda, ilaç, ve bir takım kimyasal ve hassas ürünlerin soğuk zincir içinde bozulmadan nakliyesinde kullanılır.

Devamını Oku
Dijital Baskılı Brandalar Nasıl Üretilir?

Son on yılda internet reklamları yükselişe geçsede, dijital baskı hala bir çok firma tarafından tercih edilen bir uygulamadır.

Devamını Oku
Branda Üretimi Nasıl Yapılır?

Branda, liflerin birleştirilmesiyle elde edilen özel bir kumaştır. Su geçirmeyecek şekilde üretilmiş kalın bir kumaşa sahiptir. Büyük sanayi makineleri tarafından üretilir. 

Devamını Oku
Neden Klasik Sistem Tır Brandaları?

Taşıdığınız ürünlerin hasarsız olması markanızın değeri açısından oldukça önemlidir. Bu süreçte taşınan ürünlerin hava şartlarından olumsuz etkilenmemesi ve zarara uğramaması için, o ürünlere bir koruyucu gereklidir.

Devamını Oku
Kapalı Kasa Frigo ve Kutu Logo Yazımı Neden Önemlidir?

Sanayi tipinde diğer bir adıyla frigofirik kasa olarak da adlandırılan frigo kasa özel bir izolasyon malzemesi olan poliüretan malzeme ile kasa ısı yalıtımlı olarak hazırlanır.

Devamını Oku